Kantoor

Openingsuren

Maandag tot vrijdag 9:00 – 12:30

En na afspraak

 

ONS TEAM VAN EXPERTEN

ADRI VAN EEMEREN

Verzekeringsmakelaar

GERT PARDON

Verzekeringsmakelaar

OVER ONS KANTOOR

In 1988 startte Fernand Spruyt een onafhankelijk verzekeringskantoor in Lichtaart. Na meer dan 25 jaar beslistte Fernand om het kantoor in 2012 verder uit te bouwen. Hiervoor doet hij een beroep op Adri Van Eemeren en Gert Pardon. Zowel Adri als Gert hebben een jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringssector en dit zowel in variaverzekeringen, levensverzekeringen, beleggingen als kredieten.

Op 01/01/2014 werd dan overgegaan tot de overname van een tweede kantoor: Swa Verheyen Verzekeringen BVBA te Oud-Turnhout.

Het is onze ambitie om klanten een optimale service te bieden. Daarom is het belangrijk dat we de juiste samenwerkingsverbanden opzetten en kennis, ervaring en enthousiasme delen. In het kader hiervan werden begin 2014 de verzekeringskantoren van Fernand Spruyt en Swa Verheyen samengevoegd en dit onder een nieuwe naam: A & G Verzekeringen.

Om u nog beter van dienst te zijn, ontvangen wij u graag in ons kantoor gelegen in de Monseigneur Miertsstraat 9 te Kasterlee.

Meer dan ooit stellen wij u, onze klant centraal in ons denken en handelen. Onze doelstelling: klanten die voor 100% tevreden zijn. Daarom kiezen we voor een aparte benadering. Wij verkopen niet langer enkel verzekeringen, kredieten en financiële producten. Nee, wij garanderen u in de eerste plaats een persoonlijk advies en service in alle vertrouwen.

Met hart en ziel

Betrokkenheid bij onze klanten, menselijk contact, juridische bijstand, regeling van de schade in eigen beheer, 24/24 bereikbaarheid, financiële planning, … aan alles wordt gedacht: professioneel en persoonlijk. De belangen van u, de klant, staan voorop.

Plannen en beschermen

Pensioensparen, levensverzekeringen, spaarplannen, beleggen, hospitalisatieverzekeringen, uitvaartverzekering, familiale verzekering, verzekering voor huispersoneel, reisbijstand, ongevallenverzekering, rechtsbijstand, brandverzekering, autoverzekeringen, …

U ziet, niet enkel de standaard verzekeringen zoals auto en brand komen bij ons aan bod, maar ook pensioenopbouw, kapitaalsbescherming, successieplanning, verzekeringen voor uw onderneming, enz. zijn bij ons belangrijk.

Je makelaar, je beste verzekering

Als onafhankelijk kantoor bieden wij u een volledig gamma van producten aan. Deze onderschrijven wij bij onze verschillende partners. U kunt ons een beetje vergelijke met een “multi-merkenwinkel”. De slogan: “verzekeren aan de kant van de klant” is hier dus goed geplaatst.

Door Brocom erkend

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

A & G Verzekeringen … een team tot uw dienst

Wij vormen een vooruitstrevend en professioneel team dat bewust kiest voor een dynamische aanpak.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +32 14 55 61 70, via fax op het nummer +32 14 55 30 48 en via e-mail op het adres info@aengverzekeringen.be